18.04.2020 CRISTOS A ÎNVIAT.

     Suntem recunoscători şi mulţumitori înaintea lui Dumnezeu pentru că ne-a ţinut cu mâna Lui puternică până  în momentele de faţă, şi îngăduie ca şi anul acesta să sărbătorim în linişte şi pace Învierea Domnului Isus. Cu toate că anul acesta vom sărbători într-un mod diferit, fără nici o  întâlnire publică la Casa Domnului, totuşi Domnul Isus este şi rămâne viu în veci de veci, iar bucuria că este viu şi în inima noastră nu o poate lua nimeni şi nimic.

    Vă chem să ne unim în rugăciune înaintea lui Dumnezeu, pentru toţi cei care nu au această bucurie în inima lor, fie că sunt din casa noastră, fie că sunt vecini sau consăteni de ai noştri, să mijlocim pentru ca măcar în anul acesta, în împrejurările acestea să-L primească pe Domnul Isus în inima lor şi bucuria să fie deplină atât pentru ei, cât şi pentru noi dar şi mai mare în cer.

      Potrivit evanghelistului Ioan în capitolul 20:11-18, întâlnirea cu Domnul Isus cel înviat a avut cateva efecte în viaţa Mariei:

  • Plânsul acesteia din versetul 11, s-a transformat într-un strigăt de bucurie în versetul 16 – Rabuni!
  • Durerea pierderii a fost înlocuită cu entuziasmul vestirii –versetul 18.

Vă doresc din toată inima ca de aceste sărbători, Cel Înviat să transforme orice plâns şi orice durere din inima dumneavoastră într-un strigăt de bucurie şi biruinţă, şi într-un  entuziasm al  vestirii Evangheliei şi a învierii Domnului Isus. Totodată vă îndemn să nu abandonăm rugăciunea, ci să continuăm să mijlocim la Domnul – pentru noi, cei dragi nouă, ţara noastră şi pentru lumea întreagă conştienţi că Iacov 5:15 este valabil şi în dreptul nostru.

                 Cristos a înviat.                     Cu preţuire – pastor Petru Bojinescu.

Leave a comment